FANDOM


Kako mi kaže v ljubezni, bom spoznal/-a sorodno dušo? Mi bo uspelo v poslu, kako pa moje zdravje? Ste ujeti v preteklo/sedanjo izkušnjo in ne vidite izhoda? Kakšen izid lahko pričakujem v tej situaciji ? ....?

Na vsa gornja vprašanja in na mnoga vprašanja drugih ali podobnih situacij in problemov boste prejeli odgovor, če našim svetovalcem zaupate svoje vprašanje.

Kdor pa ne želi objave tukaj, pa nam svoje vprašanje lahko zaupate pod šifro preko spletnega obrazca, ki je dostopen na naslednji spletni povezavi Pošlji vprašanje pod šifro

NAVODILAEdit

Ko postavite vprašanje upoštevajte naslednje:

  • Vprašanje naj bo konkretno in čim krajše
  • Vpišite svoje pravo ime ali vzdevek, ki ga uporabljate v življenju in odraža vašo energijo, ker je to izjemno pomembno za zagotavljanje čim bolj pravilnega vpogleda in odgovora
  • Ne podajajte splošnih vprašanj v stilu: "Kakšno leto me čaka?; "Bo moje življenje v redu?"; .....


POMEMBNOEdit

  1. Za vprašanja na tukajšnjem forumu pa kliknite na spodnji modri gum Start a discussion.
  2. Kliknite spodaj na gumb Start a Discussion. Ko se odpre vnosni obrazec, v gornjem polju - spusntem polju (Please select Board) izberite forum Postavi vprašanje. 
  3. 'Nato v polju' What do you want to talk 'vpišete naslov zadeve'
  4. V sredinsko polje vpišete vsebino vašega vprašanja.
  5. Zadnje polje Topic pa lahko pustite prazno oz. preverite, ali je že dodan naslov Postavi vprašanje. Namreč s to funkcijo omogočimo, da so vsa vprašanja, ki se nanašajo na to temo vidna neposredno spodaj pod vsebino te objave.

Modrina (talk) 11:54, January 22, 2013 (UTC)